Lindi në vitin 1908. U arrestua "për arsye politike" më 20 mars 1965 dhe u lirua më 21 gusht të vitit 1971.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 178
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.