Lindi më 1895, në Kulluricë, Sarandë. Më 6 korrik 1951, me vendim nr. 86, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», për «strehim dhe furnizim diversantësh» dhe për «marrje pjesë në bandë të armatosurish», me 8 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 330-331, 1661
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.