Lindi më 1917 në Mursi, Sarandë. Më 9 dhjetor 1947, me vendim nr. 277, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi "se ka marrë pjesë në grupin e spiunazhit me detyrën e sekretarit të grupit si dhe ka propaganduar me parrulla helmuese ka pasur për qëllim përmbysjen e pushtetit popullor me violencë, duke tradhëtuar interesat e larta të popullit", me 5 vjet burg me punë të detyruar. Më 13 gusht 1953, me vendim nr. 72, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për "tentativë arratisje"dhe "agjitacion e propagandë" me 25 vjet burg, humbje e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe konfiskim i pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 1594.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.