Lindi në Tiranë, në vitin 1945. Me vendim nr. 34, datë 26 dhjetor 1980, Gjykata e Rrethit Krujë e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie, heqjen e të drejtës së zgjedhjeve për 3 vjet kohë, si dhe 3 vjet internim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 185
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.