Lindi më 1950, në Tiranë. Më 1 tetor 1979, me vendim nr. 99, Kolegji Ushtarak i Gjykatës Ushtarake Tiranë, e dënoi me 13 vjet burg, "për tradhëti ndaj atdheut, në formën e përgatitjes për t’u arratisur". Piktor i njohur në perëndim për stilin e veçantë të pikturave të tij me simbolika dhe alegori nga diktatura dhe burgjet komuniste.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.81-82
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.