Lindi në Bejrut të Libanit, në vitin 1921. Ka qenë i burgosur për «motive politike», dhe cilësuar i deklasuar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 345
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.