Datëlindja: 1910. Vendbanimi: Elbasan, Elbasan. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 30 tetor 1944. Dënuar: me jetë. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë spiun dhe ka propaganduar kundër LNÇL

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.