Kishte marrë 7 plagë në luftë, por ishte dënuar me 7 vjet për agjitacion dhe propagandë. Vuajti dënimin kur ishte në moshë të thyer, në birucat e Korçës.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.