Lindi më 1924, në Peqin. Më 18 mars 1946, me vendim nr. 17, Gjykata Ushtarake
Elbasan e dënoi për "krime gjatë luftës", me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe
humbjen e të drejtës politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 410
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.