Lindi më 1936, në Bulqizë. Më 22 qershor 1965, me vendim nr. 7, Gjykata e Dibrës e dënoi "për tradhëti ndaj atdheut në formë arratisje jashtë shtetit, mbetur në fazën e tentativës", me 12 vjet burg, konfiskimin e plotë të pasurisë dhe heqjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl.2552-2553
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.