Lindi më 1897, në Prekaj, Shkodër. Ministër i Drejtësisë, 5 nëntor 1943-16 qershor 1944 dhe 6 shtator – 25 tetor 1944. Më 13 prill 1945, u dënua me 15 burg nga Gjyqi Special.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 278
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.