Muharrem Bektash Llanaj (1912) nga Levani i Tepelenës, dënuar për agjitacion, u dënua me 25 vjet burg.

Burimi: Kastriot Dervishi, “Burgjet dhe kampet e Shqipërisë komuniste”
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.