Lindi më 1914 në Elbasan. Më 5 janar 1948 me vendim nr1 u dënua se “ka marrë pjesë në një organizatë tradhëtare, Balli Kombëtar, bashkimi kombëtar dhe tekniko-intelektual”,me 20 vjet burg me punë të detyruar, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës politike për 5 vjet.U lirua më 27 prill 1949.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 247-248.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.