Dënuar me 5 vjet burg politik në vitin 1951, pas 15 muajsh hetuesie dhe torturash nga më të tmerrshmet me akuzën se kishte strehuar diversantë që në fakt ishin kushërinjtë e tij, asokohe të arratisur në Jugosllavi.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.