Lindi më 1928, në Gallatë të Krujë. Me vendim nr. 112, 25 mars 1950, Gjykata Ushtarake e Krujës e deklaroi fajtor për "në grup të organizuar kundër sigurimit të jashtëm të Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë", dhe e dënoi me 7 vjet burg, punë të detyruar, si dhe humbjen e së drejtës elektorale.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 61
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.