Lindi në Gjirokastër, në 12 gusht të vitit 1930. Më 28 gusht 1968, Gjykata e Qarkut të Tiranës e deklaroi fajtor për "arratisje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 78-79
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.