Lindi në Kokdodë të Pukës, në vitin 1912. U arrestua me 7 tetor 1946, dhe më 25 tetor të po atij viti, me vendim nr. 652, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 15 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale, si dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 236
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.