Lindi më 1926, në Dukagjin, Shkodër. Më 23 shkurt 1950, me vendim nr. 18, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës, tentativë për dezertim nga ushtria" dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 273
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.