Lindi më 1961, në Shkodër. Më 12 korrik 1989, me vendim nr. 187, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes mbetur në tentativë», dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 352
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.