Lindi më 27 nëntor të vitit 1919. Me vendim nr. 110, datë 29 qershor 1949, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në organizatë me qëllim rrëzimin e pushtetit popullor", dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016),61
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.