Lindi më 1945, në Shkodër. Më 23 qershor 1978, me vendim nr. 168, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e tradhtisë ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 12 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 273
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.