Lindi më 15 shkurt të vitit 1952. Drejtoria e Burgjeve pranë Ministrisë së Rendit Publik, vërteton faktin e arrestimit të tij më 4 prill 1980 dhe të lirimit nga burgu më 18 qershor të vitit 1990.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 60
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.