Lindi më 1896, në Shkodër. Më 17 korrik 1946, me vendim nr. 657, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin si agjentë e nëpunësa të organizatave terroriste e fashiste, ka strehuar dhe furnizuar kriminelët e luftës si dhe ka dhënë informata si vegël e fashizmit» dhe e dënoi me 5 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 394
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.