Lindi në fshatin Ponçar të Devollit, më 3 gusht të vitit 1927. Më 6 janar 1951, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtore për "krimin e strehimit dhe furnizimit të diversantëve", dhe e dënoi me tre vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për dy vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 424
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.