Lindi më 1939, në Tren, Korçë. Më 22 shkurt 1963, me vendim nr. 7, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi "për tentativë arratisje", me 12 vjet burg, konfiskim pasurie. dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 157
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.