Lindi më 1924, në Tiranë. Më 9 korrik 1952, me vendim nr. 153, Gjykata Speciale e Sigurimit e deklaroi fajtor se "ka qenë anëtar i Ballit Kombëtar dhe roje në pallatin e Shefqet Vërlacit" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 84-85
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.