Lindi në vitin 1916, në fshatin Vokopolë të Beratit. U arrestua më 21 shkurt 1951, dhe me vendim nr. 228, datë 16 gusht 1951, Gjykata Ushtarke e Tiranës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me të arratisur" dhe për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 3 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 13
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.