Lindi në fshatin Nartë të Vlorës, në vitin 1945. U arrestua më 23 korrik të vitit 1964. Më 17 mars 1965, Gjykata e Rrethit të Vlorës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 412
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.