Lindi në Labovë të Gjirokastrës, më 20 janar 1908. Me vendim nr. 131, datë 21 korrik 1948, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor si «armik i popullit», duke bërë pjesë në organizatën politije tekniko – intelektuale dhe e dënoi me 15 vjet privim lirie, si dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme dhe të patundshme. Me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949 të Presidiumit të Kuvendit Popullor iu fal dënimi.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 211
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.