Lindi më 1924, në Vlorë. Më 1 dhjetor 1982, me vendim nr. 7, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit» dhe e dënoi me 11 vjet burg, 5 vjet internim dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44, FL. 50-51.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.