Lindi më 1910, në Vlorë. Më 4 mar 1945, me vendim nr. 2, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi «kriminel lufte» dhe e dënoi me burgim të pëtjetshëm dhe konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 382
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.