Lindi më 1893 në Hundecovë, Sarandë. Më 26 tetor 1953, me vendim nr. 98, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi "për mbajtje lidhje me spiunazhin grek", me 12 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Amnistuar në vitin 1959 për shkak të moshës.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 10, 2035.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.