Lindi në Berat, në vitin 1929. Me vendim nr. 24, datë 10 shtator 1956, Gjykata e Rrethit Shkodër e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet burgim, si dhe heqjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 240.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.