Lindi më 1930, në Shkodër. Më 31 korrik 1970, me vendim nr. 118, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 273
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.