Lindi në vitin 1922, në Shkodër. Më 6 gusht 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor «për krime kundra shtetit, me bashkëveprim» dhe e dënoi me 30 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave qytetare e politika baraz me kohën e dënimit. Në mbështetje të ligjit nr. 382, dënimi iu zbrit në 20 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V.2012, D. 1, Fl. 691.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.