Lindi më 1950, në Vlorë. Më 1 shtator 1967, me vendim nr. 102, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut mbetur në fazën përgatitore"dhe e dënoi me 8 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 36-37
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.