Lindi më 17 dhjetor të vitit 1941, në fshatin Kllobusht të Dibrës. Më 10 gusht 1965, Gjykata e Rrethit të Dibrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e të gjithë pasurisë, të luajtshme e të paluajtshme.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 50.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.