Lindi në Goricë, në vitin 1955. Me vendim nr. 52, datë 12 qershor 1973, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "moskallëzim krimi kundër shtetit, që dihej me siguri prejt tij që ishte përgatitur" dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie. Dënimi filloi të zbatohet më 25 mars 1973.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 344
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.