Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë, me vendimin nr.2, datë 30.4.1990 i deklaroi fajtorë të pandehurit dhe i dënoi me heqje lirie nga 12 vjet në 5 muaj. Kolec  Hublina u dënua me 5 vjet burg. Ata ishin arrestuar dhe gjykuar për lëvizjet antikomuniste që u tentuan të zhvilloheshin në Shkodër në 11-14 janar 1990 dhe synimin për të rrëzuar bustin e Stalinit.

Burimi: https://kujto.al/demonstrata-e-14-janarit-1990-kunder-bustit-te-stalinit-ne-shkoder/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.