Lindi më 1917, në Greqi. Më 5 nëntor 1962, me vendim nr. 71, Gjykata Vlorë e dënoi për "veprimtari armiqësore para çlirimit" dhe për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 12 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 25, FL. 299
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.