Lindi në Smokthinë të Vlorës, në vitin 1910. Me vendim nr. 62, datë 10 korrik 1943, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi "armik të popullit" dhe "sabotator të luftës" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie,si dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike barza me kohën e dënimit. Me vendim nr. 16, datë 23 shkurt 1952, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi fajtor për "moskallëzim të një organizate armike" dhe e dënoi me 2 vjet punë korrektuese.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 168
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.