Lindi në Tiranë, në vitin 1918. Më 12 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi "fajtor si anëtar të një organizate kundërevolucionare", si dhe për "krimin e agjitacionit e propagandës", dhe e dënoi me 13 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë .

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 33-34
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.