Lindi më 1942, në Dukat, Vlorë. Më 23 dhjetor 1961, me vendim nr. 80, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut në formë arratisje jashtë shtetit", me 15 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 94-95
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.