Lindi më 1958, në Belsh. Me vendim nr. 2, datë 10 shkurt 1982, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 242.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.