Lindi më 1926, në Starovë, Pogradec. Më 28 shkurt 1951, me vendim nr. 34, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 4 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44/1, FL. 27-28.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.