Lindi më 1920, në Zerçan, Dibër. Më 20 dhjetor 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit "për motive politike", prej 1 gusht 1959 deri më 31 korrik 1965. Burgun e ka vuajtur në burgjet jugosllave, pas arratisjes nga Shqipëria, më 30 maj 1954.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 103
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.