Lindi më 1910, në Shënmëri, Krujë. Më 30 korrik 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit me burg për arsye politike, prej 26 qershorit 1948 deri më 12 dhjetor 1954.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 615-616; D. 10, Fl. 146-147
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.