Lindi më 1893, në Sul, Korçë. Më 3 gusht 1946, me vendim nr. 202, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi për «sabotator i pushtetit», me 2 vjet burg, konfiskim pasurie, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale. Liruar më 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 256
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.