Lindi më 1957 në Luzni të Peshkopisë. U arrestua më 18 tetor 1978. Më 27 dhjetor 1978, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 25 vjet burg dhe humbjen e së drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 419
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.