Lindi më 1930, në Pukë. Më 8 shtator 1951, me vendim nr. 157, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 6 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 71, FL. 41-42
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.